Waar u in de wereld bent, kunt u aan de campagne deelnemen om Air France-KLM tegen te houden vervoerend primaten voor vivisectie.

DEMONSTRATIES
Air France-KLM, hebben hun dochterondernemingen en aandeelhouders bureaus in bijna elk land over de bol. Zij hebben onderhoudsplaatsen, ook ladingshubs en land bij luchthavens rond de wereld. Organiseer vandaag een demonstratie en plaats druk op af-KLM ophouden vliegend primaten voor wrede laboratoriumexperimenten.

DE REISBUREAUS VAN HET PIKET
Waarom een piket of een pamflet buiten uw lokale reisbureaus het woord dat over af-KLM behandelt in de globale primaathandel en de vivisectie uitspreiden niet houden en? Moedig hun klanten aan om de luchtvaartlijn te boycotten en iedereen te informeren over de primaten die die en in ruwe experimenten worden gevangengenomen lijden.

E-MAIL AIR FRANCE-KLM
Het vergt twee minuten om een e-mail naar Air France-KLM of één van hun filialen te verzenden, die uw steun voor de campagne ter verdediging van de primaten en in afschuw uiten bij hun betrokkenheid in zulk een weerzinwekkende handel. Vind contactdetails op het menu aan de linkerzijde en
klik hier om omhoog aan NAVA e-mail alarm te ondertekenen.

BOYCOT AIR FRANCE-KLM
Uw geld is wat luchtvaartlijnen als handel Air France-KLM houdt. Zij hebben financiële verliezen in de loop van de afgelopen verscheidene jaren, het laatste ding gemaakt dat zij op dit ogenblik zijn een gebrek aan douane hebben vereist. Weiger om met af-KLM te vliegen terwijl zij primaten vervoeren, in plaats daarvan voor één van hun tegenhangers opteren die weigeren om dieren voor laboratoria te vervoeren. Klik hier om de boycotbelofte te ondertekenen.

VERKOOP UW AANDELEN
Als bedrijf dat door hun aandeelhouders wordt gecontroleerd, zal Air France-KLM bericht nemen wanneer de mensen en de bedrijven om in hun doen walgende zaken weigeren te investeren. Verkoop uw aandelen in hen terwijl zij dieren voor vivisectie vervoeren en hen laten weten waarom u weigert om hun voorraad te bezitten.

Er is geen verontschuldiging voor het behandelen in vivisectie. Samen, kunnen wij en zullen deze archaïsch handel neerhalen!